fbpx
Selecteer een pagina

freebies

Gratis goodness

Ik geloof in een overvloedige wereld waarin iedereen ruim zijn eigen plek in kan nemen en haar licht volledig kan laten stralen. Hier op aarde vervult iedereen een unieke en belangrijke rol. Het is niet voor niets dat we hier nu zijn. Misschien weet jij crystal clear wat deze rol voor jou is en verlang je naar concrete stappen en een schop onder je kont, of misschien heb je nog geen idee en verlang je naar helderheid en richting. Maar als je ‘m eenmaal belichaamd… you have no clue! Daar ben je zoveel krachtiger. Als je jouw blueprint kent en ja zegt tegen jouw pad en plek, geef je het universum de toestemming om je te helpen. Dan gaat alles veel meer vanuit flow en ease.

download

Meditatie & ademoefening

Dit is een meditatie & ademoefening die je ieder moment van de dag kunt doen, om je (opnieuw) te verbinden met jouw essentie.

Wat brengt deze meditatie je?

  • Je vergroot je algehele bewustzijn én wordt je bewuster van je ademhaling.
  • Je staat meer in contact met je creatiekracht en trekt positieve dingen aan in je leven.
  • De ademtechniek verbetert je de energieflow en dat zorgt ervoor dat energieblokkades verdwijnen.
  • Je voelt je meer ontspannen en gecentered gedurende de dag en ervaart meer rust in je mind.

download

Blueprint Template

Dit is een waardevolle tool voor overzicht én inzicht, dankbaarheid én concrete stappen. In mijn Journeys werk ik vaak met het Levenswiel. Deze stelt dat er 8 gebieden zijn in je leven die allemaal van groot belang zijn voor je uiteindelijke niveau van geluk en tevredenheid. Dit is stap 1: hoe staat het ervoor.

Want hoe makkelijk is het om te vervallen in onrust als één van de gebieden in je leven even niet lekker loopt: dan vergeet je de rest. Als het even wat minder soepel loopt in je familie, dan vergeet je soms hoe goed het gaat op het gebied van financiën of business. Of andersom.

En als je jezelf en je leven wilt creëren naar jouw ideaalbeeld, dan wil je méér dan alleen maar inzicht. Wat wil je nog creëren? Wat wil je optimaliseren? En daarbij heb je niet te beginnen bij datgene wat je wilt hebben (meer tijd, meer geld, meer….), maar bij wie je bent als je het al zou hebben. Dat is stap 2.

Veel plezier met dit mooie template!

boeken

Een kijkje in mijn boekenkast

Je krijgt nu 50% korting op de 5 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €11,- in plaats van €22,- (excl. btw) met de kortingscode 'breathewithme'
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!