fbpx
Selecteer een pagina

Rebirthing Breathwork • online 1-op-1 sessie

133,00 excl. BTW / VAT

Rebirthing Breathwork wordt ook wel Conscious Connected Breathing genoemd. De inademing en de uitademing zijn continu in verbinding. Voor heling op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Je ontvangt na aanschaf van mij vooraf een e-mail met informatie over wat je kunt verwachten, richtlijnen, voorbereiding en een lijst met contra-indicaties die bepalen of je voldoet aan de gezondheidsvereisten voor een online sessie*.

Houd er rekening mee dat ademwerk groots en levensveranderend werk is en dat het alleen geschikt is voor degenen die bereid zijn om laagjes af te pellen en diep naar hun eigen kern te gaan. Doormiddel van ademwerk ga je soms door onderdrukte (soms pijnlijke of confronterende) herinneringen, emoties en gedachten van jezelf om te werken aan een hoger bewustzijn.

De sessie duurt 1,5 uur en vindt plaats via Zoom of Skype, waarbij we eerst voorbespreken (we leren elkaar kennen, ik leg de techniek uit, vertel wat je kunt verwachten en wat het effect is), daarna ga je ca. 30 minuten ademen, is er integratietijd, en we ronden af met een korte nabespreking en coaching.

Na je aanschaf kun je meteen je sessie inplannen. (let op: er zijn weinig beschikbare spots in het weekend. Wil je zeker weten of er een passend moment is? Kijk vast even rond in de agenda).

*Breathwork is een veilige self-healing tool en voor iedereen geschikt. Echter, voor online breathwork sessies is het belangrijk dat ik op de hoogte ben van jouw huidige gezondheid. In uitzonderlijke gevallen is online breathwork geen geschikte vorm en bespreken we de mogelijkheden voor offline breathwork.

Categorie:
Je krijgt nu 50% korting op de 5 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €11,- in plaats van €22,- (excl. btw) met de kortingscode 'breathewithme'
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!