fbpx
Selecteer een pagina

“De Full Journey was een letterlijke mooie innerlijke reis voor me. Ik heb veel patronen en (on)bewuste emoties mogen aankijken en mogen voelen. Door de sessies voel ik me veel meer verbonden met mijn lijf, emoties en daarmee ook met wat ik wil in dit leven. Dorien is de allerbeste coach die je je hierbij kan wensen. Zonder haar begeleiding had ik nooit zoveel resultaten gehaald en was ik überhaupt de weerstand niet doorgegaan. De Full Journey is een mega aanrader voor iedereen die zich ook maar een beetje geprikkeld voelt hierdoor. Maar echt. Iedereen!”

– Simone Plukkel, PLUK.nl

Lees meer reviews >>>

Rebirthing Breathwork • full journey (start maart 2021, 3 maanden, 10 sessies, incl. coaching)

3.000,00 excl. BTW / VAT

De full journey is een intensief 3-maanden traject. Je krijgt 10 individuele breathwork sessies van 2 uur inclusief coaching. Voor wanneer je écht een shift wilt maken.

Momenteel volgeboekt! Nieuwe ronde start in maart 2021! Klik hier om een vrijblijvende intake te plannen

Breathworksessies vinden plaats in de ochtend, middag of avond op dinsdagen, donderdagen en vrijdagen. Geen passend moment voor jou? Neem even contact met me op om dit te bespreken.

Na je aankoop krijg je toegang tot de members omgeving waar je jouw sessies kunt inplannen via de agenda, én je krijgt ook toegang tot het online programma Your Breath, Your Medicine (t.w.v. €204,-)

7 op voorraad

Je krijgt nu 50% korting op de 5 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €11,- in plaats van €22,- (excl. btw) met de kortingscode 'breathewithme'
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!