fbpx
Selecteer een pagina

5 simpele & effectieve ademoefeningen voor thuis

Je krijgt:

  • toegang tot de members omgeving op dorienblaauw.com
  • een video over volledig en vrijuit ademhalen
  • 5 ademhalingsoefeningen met video- & tekstuele uitleg
  • richtlijnen over wanneer je welke oefening het beste kunt doen en waarvoor de oefening dient
  • een downloadbare pdf met de oefeningen zodat je ze bij je kunt hebben tijdens je meditatie-moment

22,00 excl. BTW / VAT

The breath is our flow of energy! Onze levensenergie. Letterlijk: als we geboren worden halen we voor het eerst adem, en voordat we overgaan blazen we de laatste adem uit. De adem is de stem van onze spirit.

Als je kijkt naar het element lucht (naast de elementen vuur, aarde, water en spirit), want lucht = adem, staat deze voor onze mind, gedachten, energie, visioenen, ideeën, geloof, wijsheid, nieuwsgierigheid, leren en verbeelding. Onze adem reflecteert onze mood: als je schrikt of bang bent, houd je je adem in. Als je woedend bent adem je sneller. Zo worden emoties en (soms pijnlijke) herinneringen opgeslagen in onze adem en in ons lichaam.

Rebirthing Breathwork is een ademhalingstechniek die ervoor zorgt dat je in een hele ontspannen staat terechtkomt, waardoor weggestopte of verdrongen emoties, herinneringen en blokkades naar de oppervlakte kunnen komen. Tijdens een Rebirthing Breathwork sessie kom je – doormiddel van de adem – in een cyclus, en met behulp van een professional kun je de blokkades loslaten met je adem en verwijderen uit je systeem. Dit zorgt voor heling op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.

Zo’n sessie kan een intense ervaring zijn; goede begeleiding is essentieel. Tenzij je een aantal rebirthing sessies hebt ervaren, en daarmee de belangrijkste blokkades hebt losgelaten, wordt afgeraden om zonder begeleiding van een professional een dergelijke energie cyclus in te gaan.

Gelukkig kun je alsnog zelf aan de slag. Ik heb 5 krachtige, simpele ademhalingsoefeningen voor je. Je kunt deze iedere ochtend en avond doen. Bij iedere oefening leer je: wanneer je deze kunt doen, waarvoor de oefening zinvol is en hoe de oefening werkt.

Na je aanschaf krijg je toegang tot de members omgeving en kun je aan de slag met de oefeningen. Je kunt er iedere keer weer naar terugkeren óf je download en print de oefeningen zodat je ze bij je hebt wanneer je gaat mediteren.

Je krijgt nu 50% korting op de 5 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €11,- in plaats van €22,- (excl. btw) met de kortingscode 'breathewithme'
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!