Selecteer een pagina

Rebirthing Breathwork Netherlands

Certified Rebirthers

Below you will find Rebirthing Breathworkers who’ve followed the 3-week professional training and completed the full certification procedure. 

Marissa Langeveld
(Delft)

Ik ben Marissa en het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te laten ontdekken wie ze zijn zonder belemmerende overtuigingen en conditioneringen. Kom uit je hoofd en doorbreek patronen zoals angst, onzekerheid en perfectionisme. Leef en onderneem vanuit je essentie. Met ademwerk wordt je hoofd het zwijgen opgelegd en mag je lichaam spreken. Ik geloof dat ons lichaam alle antwoorden in zich heeft. Ik begeleid jou op een liefdevolle, zachte manier door schaduwstukken heen zodat je letterlijk ruimte in je lichaam en geest creëert. Hierdoor kun je nog beter contact maken met jouw ware essentie

Naast het ademen krijg je ook een stuk coaching. Met mijn jarenlange ervaring als psycholoog en holistisch coach zet ik mijn kennis in om jou verder te helpen bij de vragen die je hebt. Ik ben (hoog)gevoelig, intuïtief, vriendelijk en eerlijk.

Bezoek website >>>

emma bauling

Jantine van der Hurk (Amersfoort)

Mijn naam is Jantine van der Hurk en ik woon samen met mijn gezin in een gezellig huis waar iedereen zich welkom voelt. Ik ben een ambitieuze vrouw en sta voor persoonlijke groei. Mijn omgeving vindt mij kleurrijk, liefdevol, gedreven en ik leef vanuit mijn hart.
Dankzij Dorien Blaauw is Ademwerk op mijn pad gekomen en dat heeft mijn leven verrijkt. Sindsdien ben ik opgeleid tot Rebirthing Breathwork Coach, begeleid ik 1:1 ademsessies en geef ik workshops in het bedrijfsleven. Tijdens de 100+ ademsessies die ik heb mogen begeleiden ervaar ik dagelijks de kracht van de adem. Iedere ademsessie is opnieuw een cadeau, zowel voor de klant als voor mij. Als ademcoach leer ik je weer vol, diep en in een flow te ademen.
Get in touch >>>

Vera Peters
(Gouda / Echt)

Begin 2020 voelde ik de behoefte om meer te weten te komen over wie ik als persoon ben, nieuwsgiering naar inzichten, kwam ik terecht bij Dorien Blaauw. Binnen 2 dagen (ja, zo snel) had ik mijn eerste rebirthing breathwork sessie. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open, namelijk de wereld van eindeloze mogelijkheden een natuurlijke drug, de adem! Na een intensief adem-traject heb ik zelf opleiding tot rebirther succesvol afgerond. Ik wil graag mijn kennis en de magie delen met de wereld om mij heen en mensen helpen om in verbinding te komen met zichzelf, en hun ware identiteit.

Ademhaling is voor mij inmiddels de krachtigste tool naar een bewust, gezond en lief leven. Van fysieke klachten tot emoties en trauma’s. Van toepasbare ademoefeningen tot diepgaande sessies.

Bezoek website >>>

chrissie ten brincke

Chrissie ten Brincke (Doetichem / Mexico)

Op papier had ik het allemaal. Tot ik een burn-out kreeg en alles waar ik me mee identificeerde als een kaartenhuis in elkaar stortte. Het begin van mijn reis van hoofd naar hart.

Wil jij meer zelfliefde, vertrouwen in jezelf en nieuwe inzichten? Dan wil ik je graag uitnodigen om een sessie te komen doen. De adem brengt altijd omhoog wat gezien wil worden en wat aandacht nodig heeft. Het antwoord zit al in jezelf, ik help jou om jouw eigen waarheid te ontdekken en herinneren.

Mijn missie is om mensen weer in contact te brengen met hun ware ik.

Neem contact op >>>

Trainees

Rebirthers under supervision

Below you will find Rebirthing Breathworkers who’ve followed the 3-week professional training and are still in the process of completing the certification procedure. They are available for 1:1 sessions.

lodewike

Lodewike de Groot (Amsterdam)

Rebirthing breathwork taught me how to be soft and loving without losing my goals out of sight.
With a background in neuroscience, I found my way into the world of feeling and intuition and became a Holistic therapist and breathworker. I am intrigued by body intelligence and I love how the spiritual and science world merge. I also love getting lost in understanding universal intelligence. For grounding, I am very drawn to nature and I love drawing and sailing. Happy to connect and breathe with you in Amsterdam.

Get in touch >>>

emma bauling

Emma Bauling (Den Haag)

Mijn naam is Emma. Naast ademcoach ben ik in de eerste plaats ook een ervaringsdeskundige. Ik weet hoe zwaar het leven kan zijn wanneer je ongelukkig bent met jezelf.

Met mijn kennis en ervaring help ik je in het loslaten van mentale en emotionele blokkades, oude pijnen en onverwerkte trauma’s die jou op dit moment nog tegenhouden om je leven voluit te leven. Ik ben hier om je te ondersteunen en verder op weg te helpen. Zodat jij terug in balans, in verbinding met jezelf en vol zelfvertrouwen weer in je eigen kracht komt te staan.

Get in touch >>>

Lizsandra Groothuizen (Deurne)

Ik ben Rebirther en innerlijke kind therapeut. De liefdevolle manier van verbonden ademhalen was als thuis komen bij mezelf. Voor het eerst in mijn leven leerde ik wat echte ontspanning en totale overgave is.
Door mijn training en eigen ervaring kijk ik er naar uit om met aandacht, liefde en compassie jou in jouw proces te begeleiden en te ondersteunen, zodat ik je kennis kan laten maken met de magie van onze adem. “Breathe in to it and let it unfold”

Get in touch >>>

Irene Hubers (Nijmegen)

Hey! Ik ben Irene en sinds Mei 2022 rebirthing breathwork facilitator. Rebirthing breathwork kwam op mijn pad in een periode van grote transities in mijn leven. Dit heeft enorm veel voor me betekend. De adem is een prachtige en krachtige tool voor zelfzorg. Het geeft mooie inzichten in vastzittende patronen en overtuigingen, waarin je in een full journey of zelf al in een enkele sessie transformatie kunt verwachten. Naast 1:1 ademsessies geef ik ook breath & cacao workshops en kun je bij me terecht voor (online) cacaoceremonies. Heel graag begeleid ik je op een van deze reizen, tot dan!

Get in touch >>>

zoey hermsdorf

Zoey Hermsdorf (Utrecht)

Hi! Ik ben Zoey en in 2022 is Rebirthing Breathwork op mijn pad gekomen waardoor ik de verbinding met mezelf en mijn verlangens terugvond. Vanaf het eerste moment voelde ik dan ook sterk; dit wil ik doorgeven. De adem brengt je terug naar jezelf en zet je in je kracht. Iets wat ik iedereen gun. Met veel liefde, compassie en lichtheid begeleidt ik je in de verbinding met de adem, jezelf en het leven. Elke sessie ben ik weer verwonderd over de kracht van de adem. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en te ontdekken wat de adem jou kan brengen.

Get in touch >>>

Anne Braamse Dorien Blaauw

Anne Braamse (Vlissingen)

De adem verteld ons hoe je leeft. Laten we dus je volledige ademsysteem gebruiken en jezelf toestemming geven om voluit te leven! In rebirthing Breathwork maken we gebruik van bewust verbonden ademhalen. Breathwork heeft mij in uitdagende tijden zoveel gebracht. Rust en ontspanning in mijn dagelijkse leven. Inzichten in patronen en meer in flow leven met mijn gevoel. De mooie en de minder mooie. Want dat is leven. Dat gun ik jou ook! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in het mooie Zeeland, voor meerdere sessies of tijdens je weekend aan zee een moment voor jezelf!
Get in touch >>>

karin seelen

Karin Seelen
(Nijmegen / Portugal)

Ademwerk is magie. Wat mij zo fascineert aan het werken met de adem, is dat je er niets voor nodig hebt. Je hebt het altijd bij je, overal. Het is een geweldige tool voor zelfheling. En toch hebben we niet geleerd hoe we goed kunnen blijven doorademen, vooral in stressvolle situaties, gek toch?

Door samen aan de slag te gaan met Rebirthing Breathwork kan ik je helpen om je natuurlijke ademhaling terug te vinden, te onderzoeken waar je vastloopt en hoe je dit weer kunt laten stromen.

Ik geef sessies in Nijmegen en bij Land of Deveza, in Portugal. Zie ik je daar?

Get in touch >>>

emma bauling

Marianne Willems (Groningen, Alphen a/d Rijn)

In de pandemie kwam ik mijzelf enorm tegen en via ademwerk leerde ik te zijn bij wat er is. Ik ben iemand die veel vanuit mijn hoofd werkt, maar door de ademsessies en focus lukt het even echt in mijn lijf te voelen. Vanuit mijn ervaring als yogadocent, in de corporate wereld en de ervaring van ‘t leven, ondersteun en begeleid ik je met Groningse nuchterheid. Mijn naam is Marianne. Het lijkt mij leuk je te ontmoeten.

Get in touch >>>

emma bauling

Merijn Schuurman (Lelystad / Zutphen)

Vanuit mijn “vorige leven” als topsport coach was ik bekend met de adem..
Alleen wel dan wel masculiene gestuurd en vanuit The Mind. Echter puntje bij paaltje op het moment dat er (peak) performance van je gevraagd wordt….Loopt ’t zuur in je armen nog voor dat je gestart bent terwijl voorbereiding perfect was. En je verwachte (of gehoopte) resultaat is niet daar…Ik gebruik topsport als voorbeeld maar dit gebeurd bij iedereen in meer of mindere mate… Maar het mooie is als je de dappere keuze maakt om de adem als tool in te zetten om te luisteren naar je lichaam en te voelen wat het nodig heeft dan ontstaat er magie! Ik zie er naar uit om samen deze magie te ontdekken

Get in touch >>>

emma bauling

Annabel Glassen (Sittard-Geleen / Heerlen)

Hi, ik ben Annabel. Sinds begin 2022 ben ik Rebirthing Breathwork Facilitator. Het mooie aan Rebirthing Breathwork is dat je met meerdere pijlers tijdens een Full Journey aan de slag gaat: 1) de verbonden ademhaling 2) spirituele psychologie 3) spirituele purification. Een magische, transformerende reis die ik zelf in 2021 doorlopen heb. In de afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als Ergotherapeut in het coachen en begeleiden van mensen met fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten. Breathwork is de bijzondere aanvulling die ik zocht voor in mijn praktijk. In mijn vrije tijd houd ik van reizen en fotograferen.

Get in touch >>>

sam schobbe rebirthers nl

Sam Schobbe (Sittard/ Maastricht)

Hi, Ik ben Sam, sinds 2018 is persoonlijke bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei op mijn pad gekomen, zo ook ademwerk. Voor mij betekent ademen “leven”. Bewust ademen zorgt voor vrijheid en balans in lichaam en geest. De adem stelt je in staat de fijnste versie van jezelf te kunnen en mogen zijn. Het mooiste is dat je deze tool “de ademhaling” altijd bij je hebt. Ik ben blij en trots dat ik “de adem” nu met de wereld mag delen! Ik sta met liefde en enthousiasme voor je klaar om samen op reis te gaan.

Get in touch >>>

amanda molenaar

Amanda Molenaar (Den Haag)

Jarenlang ontweek ik mijn emoties en de verbinding met mezelf door telkens maar weg te gaan. Ik was altijd op reis of woonde in het buitenland. Dat was makkelijker en bovendien veel leuker dan de reis in mezelf aangaan.

Breathwork was hetgeen dat me van mijn hoofd naar mijn lijf bracht, waardoor ik weer kon leren voelen. Dankzij breathwork kwam ik thuis bij mezelf.

Dat gun ik jou ook. Jezelf nog beter leren kennen, op allerlei niveaus. Ik begeleid je op een krachtige maar liefdevolle manier naar jouw thuis, waarbij ik ook mijn coachervaring inzet. Ga je mee op reis?

Get in touch >>>

pien dohmen

Pien Dohmen (Utrecht)

In een wereld waar alles sneller en sneller gaat, probeer ik steeds vaker de rust en tijd te nemen om te gronden en te landen in het nu. Een term die je waarschijnlijk overal tegenkomt, maar er zit ook zoveel kracht in om dit werkelijk te kunnen ervaren. Yoga en ademwerk zijn perfecte tools om dit in de praktijk te ervaren en leren, vandaar dat ik me in beide verdiept hebt om dit weer door te kunnen geven aan anderen. Ik ben Pien, nuchter, open en nieuwsgierig, en ik begeleid je met alle liefde door een ademsessie.

Get in touch >>>

emma bauling

Martine Lamme (Driebergen / Utrecht)

Hi lieve jij! Ik ben Martine. Verliefd op breathwork sinds ik het ontdekte toen ik overspannen was. Dankbaar dat ik de magie kan en mag doorgeven! Ik help jou graag om het contact met jezelf terug te vinden of te versterken. Je doet dit allemaal zelf, ik ben er slechts om je te ondersteunen. Met liefde, humor en nuchterheid. Zacht maar daadkrachtig. Ik kom graag met je in contact.

Get in touch >>>

emma bauling

Kim Brandwagt (Deventer)

Mijn naam is Kim en met veel trots en liefde begeleid ik mensen tijdens hun ademreis. Twee jaar geleden begon mijn eigen reis naar zelfliefde en persoonlijke vrijheid. Een burn-out blokkeerde de overweldigende sneltrein waar ik tot dat moment in zat. Ik kwam erachter hoe hard mijn hoofd tot dan toe had gewerkt, hoe veel ik emotioneel oppikte van anderen en hoe spannend het was om te zakken in mijn eigen lichaam en te voelen. Met Rebirthing Breathwork is er een wereld voor mij opengegaan, één die ik graag met jou wil delen. Dit doe ik met compassie, onvoorwaardelijke aandacht, een frisse dosis humor en oog voor de uniekheid van jouw proces.

Get in touch >>>

emma bauling

Rosemarijn Bakker (Den Haag)

In het leven geloof ik in ons levenspad moedig en met liefde te bewandelen. Daarbij hoort het vinden van wat ons de meeste joy brengt en ons innerlijk vuur doet aanwakkeren. Breathwork helpt je om te herinneren wat je levenspad is en wie je werkelijk bent. Want, het helpt je in het doorzien en het doorbreken van je bewuste en onbewuste patronen.
Je adem doet dit op een zeer natuurlijke en magische manier. Het brengt je weer in verbinding met je divine essence en je levenspad.
Met alle liefde begeleid ik je in de adem om jouw waarheid te (her)ontdekken.
Get in touch >>>