Selecteer een pagina

geef jezelf toestemming om mens te zijn

je bent hier

En je mag hier zijn. In wat je nu voelt, in wat je nu ervaart, in datgene waar je liever bij weg wilt. Hier mag je zijn. Je ziel wil alles ten volste ervaren – ook dit. Ook al vindt onze mind daar vaak heel veel van. Wanneer ‘veranderen’, ‘fixen’, ‘helen’, ‘oplossen’, ‘doorbijten’, of ‘uit je comfortzone gaan’ niet meer werkt, dan hoop ik dat deze boodschap je op het goede moment raakt: het hoeft niet. Je hoeft niet anders dan je bent. Je hoeft niet verder, niet meer, niet beter. Je mag hier zijn. 

Want juist wanneer iedereen, in liefde voor zichzelf, toestemming krijgt om mens te zijn. Om messy te zijn. Om te voelen wat er is. Pas dan kunnen we in liefde met elkaar leven. Want dan ben je thuis bij jezelf. In veiligheid, in acceptatie.

In liefde, want dat is wat we in onze essentie zijn. Zullen we hier zijn?

wie ben ik?

Dorien Blaauw

Mijn naam is Dorien Blaauw. Kenmerkend voor wie ik ben is mijn openheid, empathie, liefdevolle vriendelijkheid en inlevingsvermogen. De adem is mijn grootste teacher: het nodigt me uit om hier te zijn. Om het mens-zijn te omarmen. Om te voelen.

Als coach, rebirthing breathwork facilitator & trainer, help ik mensen zoals jij met de reis naar binnen. Zien, omarmen, accepteren: alles wat jij bent (geweest) en wat voor jou ligt erkennen, en jouw ruimte volledig innemen. Ik zie jouw potentieel en licht, en ik help je met verbinden, voelen, vertrouwen, ont-dekken en verduidelijken om – heel belangrijk – vanuit daar in je hoogste potentieel en goddelijke natuur te stappen.

Ik droom van een wereld waarin iedereen vanuit liefde leeft, want dat is wie we in essentie zijn. En liefde laat voelen, liefde laat zijn, liefde omarmt. Als we dat naar onszelf en naar anderen kunnen doen, is de wereld een magische plek.

Ik ben opgeleid tot Rebirthing Breathwork Master (400 uur) door Heike Strombach. Zij werkte ruim 30 jaar intensief samen met de grondlegger van Rebirthing: Leonard Orr. Daarnaast volgde ik verbredende trainingen bij Kasper van der Meulen (breathwork biohacker) en Jon Paul Crimi (breathwork for couples & groups).

Verder ben ik representative van de Rebirth International Breathwork Association (RIBA), member van International Breathwork Foundation (IBF) en geregistreerd als gecertificeerd breathworker bij de Global Professional Breathwork Alliance (GBPA).

mijn verhaal

a journey inward.

Ik was altijd bezig, wilde altijd ‘verder’. Als ik ‘daar zou zijn’ dan kon ik zeggen dat het ‘was gelukt’. En dat niet alleen. Het liefst sprong ik telkens opnieuw in het diepe. Verhuizen? YES. Mijn hele business omgooien? DOE IK WEL EVEN. Voor anderen een “dapper besluit”, voor mij was het een beschermmechanisme om veiligheid te bewaken en niet te hoeven voelen. En ik kreeg er nog een beloning voor ook: lof, waardering, erkenning. Het liefst wilde ik weg bij alle onrust, de leegte, het ongemak. 

Hard werken, iets nieuws beginnen, veranderen, het was allemaal makkelijker dan hier zijn. Tot dat werken met adem op mijn pad kwam en ik echt leerde voelen. Toen leerde ik me over te geven aan wat er nu is. Niet vluchten, en ook niet meer ‘met volle angst vooruit’. Nee: zachtheid, vertrouwen, aanwezigheid, voelen, zijn. En pas toen kwam ik echt thuis: in liefde voor mezelf. Met een nog veel grotere liefde voor de adem en voor het leven.

waar ik voor sta

my truth.

Verbinding

met jezelf, je hart en ziel, met elkaar, en met het universum/spirit/source or whatever you prefer.

Ontdekken

ont-dekken. Terug naar de kern, met een open mind. En vanuit daar ontstaat helderheid & richting.

Vertrouwen

vertrouwen in jezelf, in het feit dat je gedragen en geleid wordt door iets dat groter is dan jijzelf en dat je je durft over te geven aan haar kracht. Dat alles voor jou gebeurt. En vertrouwen tussen jou en mij als krachtige basis van onze samenwerking.

Ontwikkeling

vanuit de goddelijke essentie die je bent, in beweging komen en keuzes te maken, om nog meer van jezelf te laten zien.

Contribution

bijdragen aan iets groters. Onze rol innemen op Moeder Aarde en impact maken.

samenwerken?

laten we kennismaken.

Info

BEING in Breath
KVK: 67984789

Connect

E-mail: hi[at]dorienblaauw.com
Of plan een vrijblijvende intake

Subscribe