iedereen heeft een unieke rol

Jij mag jouw plek innemen

Ik geloof in een overvloedige wereld waarin iedereen ruim zijn eigen plek in kan nemen en haar licht volledig kan laten stralen. Hier op aarde vervult iedereen een unieke en belangrijke rol. Het is niet voor niets dat we hier nu zijn. Misschien weet jij crystal clear wat deze rol voor jou is en verlang je naar concrete stappen en een schop onder je kont, of misschien heb je nog geen idee en verlang je naar helderheid en richting. Maar als je ‘m eenmaal belichaamd… you have no clue! Daar ben je zoveel krachtiger. Als je jouw blueprint kent en ja zegt tegen jouw pad en plek, geef je het universum de toestemming om je te helpen. Dan gaat alles veel meer vanuit flow en ease.

wie ben ik?

Over Dorien Blaauw

Mijn naam is Dorien Blaauw. Kenmerkend voor wie ik ben is mijn openheid, empathie, liefdevolle vriendelijkheid en inlevingsvermogen. Ik heb een flinke dosis levenslust, energie en enthousiasme. Van nature ben ik vastberaden, daadkrachtig, ondernemend en ik heb een sterk gevoel voor richting.

Als coach en rebirthing breathwork master, help ik conscious beings en ondernemers zoals jij met de reis naar binnen, naar jouw unieke blueprint. Ik zie jouw potentieel en licht, en ik help je met verbinden, voelen, vertrouwen, ont-dekken en verduidelijken om – heel belangrijk – vanuit daar de vertaalslag te maken naar buiten en naar concrete & bold moves. En ik ben hiervan overtuigd: vanuit echte verbinding gaat alles zoveel sneller, makkelijker en met extra flow!

Ik droom van een wereld waarin iedereen volle bak zijn/haar eigen plek inneemt; durft zijn/haar grootsheid te belichamen in plaats van te verstoppen achter mind, musts & pleasen.

Ik ben opgeleid tot Rebirthing Breathwork Master (400 uur) door Heike Strombach. Zij werkte ruim 30 jaar intensief samen met de grondlegger van Rebirthing: Leonard Orr. Daarnaast volgde ik verbredende trainingen bij Kasper van der Meulen (breathwork biohacker) en Jon Paul Crimi (breathwork for couples & groups).

Verder ben ik representative van de Rebirth International Breathwork Association (RIBA), member van International Breathwork Foundation (IBF) en geregistreerd als gecertificeerd breathworker bij de Global Professional Breathwork Alliance (GBPA).

    

mijn verhaal

A Journey Inward

Ik heb ervaren hoe het is om jezelf, je hart en je ziel te vergeten en (onbewust) te negeren. Helemaal wanneer je het idee hebt vast te zitten op een bepaald pad, in je leven of in business. Toen ik mijn bedrijf startte in 2017 en begon met coachen ging ik all-in. En zelfs nadat ik eerder had ervaren hoe makkelijk het is om jezelf voorbij te lopen (een flinke burn-out op 21-jarige leeftijd en daarna een langdurige depressie), neigde ik daar opnieuw naar. Ik had coaching inmiddels gecombineerd met een ander talent van mij – website development. Ik was goed in wat ik deed en ontdekte hoe snel ik succesvol werd. En met mijn enthousiasme en energie zat ik helemaal vast in een soort race tegen mezelf. Eind 2019 had ik twee succesvolle bedrijven gebouwd, een team, een eigen kantoor en een omzet waar ik eerder dat jaar alleen nog van droomde. En ik wilde meer, sneller, beter. En ik verloor de connectie met mijn hart & ziel, en wat ik eigenlijk écht, diep van binnen, verlangde.

Ik maakte een confronterende maar mooie reis naar binnen (en naar Bali, waar ik in aanraking kwam met Rebirthing Breathwork, en ik besloot voor eens en altijd de connectie te maken met mijn hart en ziel. Ik zei vaarwel tegen het leven en ondernemen vanuit mijn hoofd, vanuit angst en hard werken, en besloot mijn hart en ziel aan het roer te zetten. Ik kwam weer in verbinding met de vrouwelijke energie in mij, maar bleef ook in contact met het mannelijke – concrete stappen zetten en actie.
Wat volgde waren een aantal belangrijke keuzes. Ik stopte met de dingen die me niet langer vervulling brachten en ik ging weer meer coachen, want dat was de rode draad die er altijd was, en daarbij besloot ik ook mijn spiritualiteit een plek te geven. Ik sloot oude (vertrouwde) deuren zodat nieuwe konden openen. Want dat hoort erbij wanneer je je eigen plek inneemt. En wat ik er voor terug kreeg was magic! Dit gun ik iedereen.

waar ik voor sta

My truth

Verbinding

met jezelf, je hart en ziel, en het universum/spirit/source or whatever you prefer.

Ontdekken

ont-dekken. Terug naar de kern, met een open mind. En vanuit daar ontstaat helderheid & richting.

Vertrouwen, courage & lef

vertrouwen in jezelf, in het feit dat je gedragen en geleid wordt door iets dat groter is dan jijzelf en dat je je durft over te geven aan haar kracht. En vertrouwen tussen jou en mij als krachtige basis van onze samenwerking.

Ontwikkeling

vanuit de essentie stappen zetten, in actie komen, groeien en nog meer zijn van wie jij bent.

Contribution

bijdragen aan iets groters. Onze rol innemen op Moeder Aarde en impact maken.

samen shiften?

Laten we kennismaken

Info

Dorien Blaauw
KVK: 67984789
Utrecht

Connect

E-mail: hi[at]dorienblaauw.com
Of plan een vrijblijvende intake

Subscribe

Je krijgt nu bijna 50% korting op de 7 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €17,- in plaats van €33,-
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!