“Een jaar geleden had ik de behoefte om meer te weten te komen over wie ik als persoon ben, nieuwsgierig naar nieuwe technieken, kwam ik terecht bij Dorien. Binnen 2 dagen had ik mijn eerste breathwork sessie. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open tijdens mijn eerste sessie met Dorien, namelijk de wereld van eindeloze mogelijkheden d.m.v. een natuurlijke drug, de adem! Dit smaakte naar meer. Daarom heb ik besloten om de full-journey aan te gaan. En echt actief hiermee aan de slag te gaan. Meteen vanaf het begin van het traject kreeg ik vele bruikbare inzichten en sensaties op het gebied van mijn fysieke, mentale en spirituele lichaam en geest. Ervaring die ik nu zo omschrijven als ‘’onvoorwaardelijke liefde’’ voor mijzelf.
Deze ervaringen hebben mij zelfvertrouwen, visie, balans en meer in contact met mijzelf gebracht.. Ik ben een ander mens geworden dat meer in contact staat met zichzelf, moeder aarde (geaard) en de mensen om mij heen. Iets waar ik mezelf maar ook Dorien dankbaar voor ben.
Tijdens de gehele journey heeft Dorien mij actief begeleid en gecoacht op de momenten dat ik het nodig had. Daarnaast heeft ze ook tools, oefeningen en opdrachten aangedragen die voor extra verdieping zorgen. Dit resulteerde voor mij in dat ik voor mezelf alles uit de journey heb gehaald en super trots ben met het eindresultaat.”

Je krijgt nu bijna 50% korting op de 7 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €17,- in plaats van €33,-
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!