leer alles over de helende kracht van je adem

Your Breath, Your Medicine

Je bent bewust en wilt bijdragen aan het mooier maken van de wereld. Maar soms, heel soms, vergeet je om stil te staan. Bij jezelf. Om die verbinding te maken met jouw gevoelens, emoties en je lichaam. Je merkt hoe belangrijk dát is om op andere vlakken stappen te zetten. En je bent klaar voor méér.

Your Breath, Your Medicine is een membership & online training voor conscious beings en ondernemers die bereid zijn om laagjes af te pellen en tot de kern van zichzelf te komen. Voor hen die ergens ook voelen dat, datgene wat zo vanzelfsprekend is (de adem), tegelijkertijd zó krachtig kan zijn. Voor hen die nieuwsgierig zijn naar de adem en willen leren over haar healing powers en de wijsheid die ze bij zich draagt. Jouw innerlijke wijsheid.

breathwork als jouw self-healing tool

Je adem = je leven

Your Breath, Your Medicine leert je...

  • het waarom van ademwerk, waarin ademwerk ondersteunend werkt & de effecten van ademwerk op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau.
  • wat rebirthing breathwork is; de achtergrond ervan en de 3 peilers waaruit rebirthing bestaat.
  • de overeenkomsten en verschillen tussen de meest bekende vormen van ademwerk.
  • wat het ademmechanisme is en hoe je deze kunt bevrijden, hoe je op “een juiste manier” ademt & de do’s en don’ts van ademwerk.
  • verschillende ademhalingsoefeningen die je zelf kunt toepassen.
  • hoe jouw geboorte, kindertijd en andere betekenisvolle ervaringen in je leven, invloed kunnen hebben op je huidige leven en mindset, en hoe je deze patronen bij jezelf kunt achterhalen aan de hand van jouw ademhaling.
  • verschillende tools en oefeningen voor je mindset, om belemmerende patronen en overtuigingen te doorbreken en om een bevredigend leven te creëren.
  • de 5 elementen van spirituele purificatie, en hoe je deze toepast in je dagelijks leven, om in je eigen energie te zijn en blijven.
  • in verbinding te komen en zijn met jouw innerlijke wijsheid.

In Your Breath, Your Medicine leer ik je over de adem, JOUW ademhaling, spirituele psychologie en spirituele purificatie – de peilers van Rebirthing Breathwork – zodat je jezelf op een diepere laag kunt ontmoeten. Deze training zit bomvol informatie en tools voor zelfinzicht, zelfkennis, ontspanning en self-healing. Je krijgt oefeningen, tips, ademtechnieken en -oefeningen om zelf toe te passen en begeleide meditaties.

Daarmee heb je niet alleen nu, maar de rest van je leven, je eigen healing tool binnen handbereik. Wanneer je je in het midden van de storm bevindt; chaos, spanning of emoties ervaart. Of het nu is in in tijden van wereldwijde onrust, de drukte van je werk of bedrijf, of andere momenten. The good or the bad: je kunt altijd terugkeren naar jezelf via je ademhaling met de tools die je aangereikt krijgt in YBYM.

The mind and the breath are the king and queen of human consciousness.

– Leonard Orr

voor wie is deze training?

You’re ready for it

Misschien herken je dit...

Je staat bewust in het leven en houdt je bezig met persoonlijke ontwikkeling. Misschien ben je zelfs ondernemer en draag je op die manier actief bij aan het mooier maken van de wereld. Soms, heel soms, vergeet je een beetje om stil te staan. Bij jezelf. Om die verbinding te maken met jouw gevoelens, emoties en je lichaam. Je adem.

Je bent klaar voor méér. Je wilt diepere lagen van jezelf ontdekken. Patronen doorbreken. Je bent bereid om naar binnen te gaan, om DIEP te gaan.

Maar je merkt ook dat je niet verder komt door het lezen van boeken, erover praten met een coach, psycholoog of een vriendin, of je standaard meditatie-momentje.

Je bent nieuwsgierig naar de ademhaling en haar self-healing powers. Je VOELT dat die wijsheid in jezelf zit. Dat de adem je er kan brengen. En je bent er klaar voor om haar te volgen!

Dankbaar; ik voel steeds meer!

Anique

“Ik wilde je graag een mailtje sturen om je te bedanken voor je prachtige cursus. Ik heb ‘m eind vorig jaar aangeschaft en ben er dankbaar voor dat ik zowel jou als de cursus ben tegengekomen. Zelf heb ik er een handje van (vriendelijk bedoeld naar mezelf) om hard te rennen en heb ik geleerd om vooral niet te voelen en mezelf te beschermen. Met jouw cursus werd het nog helderder wat het belang is van het herkennen van zowel positieve als negatieve emoties. Ze zeggen zoveel. Mijn business coach liet me al in zien dat ik vaak stopte met ademhalen op spannende momenten en door jouw cursus ben ik beter gaan begrijpen waarom. Yoga en meditatie deed ik al, maar ook daar nam mijn hoofd het eerder vaak over in mn lijf. Mede door jouw cursus heb ik de afgelopen weken weer veel tranen gelaten en erkend hoeveel verdriet ik verstopt had. Nu durf ik er steeds meer bij te komen, erover te praten etc. Dit voelt echt als weer een ‘overwinning’ in mijn eigen zoektocht.”

Wat krijg ik ervoor?

What’s in it for you

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Dit programma is uitsluitend bedoeld voor mensen die meer zelfinzicht en zelfkennis willen vergaren aan de hand van de adem. Het is ontwikkeld om jou de kracht van jouw eigen ademhaling te laten ontdekken en ermee te verbinden. Dit programma is niet bedoeld en/of geschikt als professionele opleiding of cursus om zelf (rebirthing) breathwork professional te worden of om ademsessies van anderen te begeleiden.

In het programma leer je NIET om jezelf in een volledige energy cycle te brengen, zoals we dat doen in 1-op-1 breathwork sessies. Het is niet aan te raden om zonder begeleiding van een ervaren ademcoach, de oefeningen langer te doen dan in dit programma wordt aangeraden.

Heb je astma of andere problemen met je ademhaling? Neem dan eerst even contact met me op om de mogelijkheden voor deelname te bespreken.

Dit programma is gecreëerd vanuit mijn kennis over Rebirthing Breathwork; dat is één van de vele stromen/ademhalingstechnieken die er zijn. Andere modaliteiten of ademhalingstechnieken kunnen elementen benadrukken die verschillen van Rebirthing, of bepaalde elementen uit Rebirthing weglaten.

6 modules bomvol wijsheid & tools

Training content

Your Breath, Your Medicine bestaat uit 6 modules, of onderdelen, waar je in je eigen tijd mee aan de slag kunt. In module 1 en 2 leg ik de kracht van je ademhaling uit, evenals de helende effecten: het wat en waarom. De modules 3 t/m 6 zitten vol opdrachten, ademoefeningen, vragen die je aan het denken zetten, journaling prompts, en meditaties. In het membership krijg je ook nog eens een jaar lang toegang tot de maandelijkse Zoom-sessies!

1. WAAROM BREATHWORK

waarom is ademwerk zo helend? hoe gebruik je de ademhaling om emoties en ervaringen te controleren? wat zijn de (helende) effecten van de ademhaling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau?

2. WAT IS BREATHWORK

hoe is het ontstaan? wat zijn de 3 peilers van rebirthing breathwork? hoe kun je zelf aan de slag met deze onderdelen? welke verschillende vormen van ademwerk zijn er? 

3. DE ADEMHALING

wat is je ademmechanisme en hoe bevrijd je deze? hoe adem je ‘goed’? de do’s & don’ts met ademwerk en aan de slag met je ademhaling!

4. SPIRITUAL PSYCHOLOGY

wat je adem zegt over je leven; patronen en beperkende overtuigingen; de invloed van belangrijke levensgebeurtenissen op je ademhaling (en je leven); tools & oefeningen voor het doorbreken van patronen, een krachtige mindset en een bevredigend leven.

5. SPIRITUAL PURIFICATION

wat is spirituele purificatie en waar is het goed voor? wat zijn de 5 elementen en hoe kun je er zelf mee werken? rituelen & gewoonten om in je eigen energie te komen en blijven.

6. RESOURCES

verbinden met je innerlijke wijsheid en essentie! meditaties en overige resources.

Inzichten & laagjes dieper

Robin Gepken

“YBYM is een heel fijn programma om kennis te maken met deze vorm van breathwork en tegelijkertijd krijg je heel veel verschillende oefeningen om toe te passen. De combi tussen kennis en oefeningen maakt het een heel fijn proces. Ik heb door de ademhalingsoefeningen al meerdere inzichten gekregen en ik ben ook door wat emoties heen gegaan die me een beetje blokkeerden. Daarnaast zijn de maandelijkse, online sessies super fijn. Je gaat echt een laagje dieper met super fijne begeleiding en groep. Dorien begeleid je heel erg goed in de sessies en in de YBYM, met heel veel warmte. Ik zou het zeker aanraden als je het gevoel hebt dat iets blokkeert, je meer wilt weten over rebirthing breathwork of als je wat dieper wilt gaan!”

mijn eigen journey

Over Dorien 

Op een mooie reis naar Bali kwam ik in aanraking met Rebirthing Breathwork. Tijdens mijn allereerste breathwork sessie kreeg ik een mooie boodschap van mijn higher self: “Dit is je werk, Dorien. De adem is jouw medicijn en datgene waarmee je anderen mag helpen. Volg je pad!”

En dat deed ik. Ik volgde een opleiding tot Rebirthing Breathwork facilitator en begeleidde 1-op-1 ademsessies. Prachtig. Iedere keer weer ben ik onder de indruk van de adem, de goddelijke energie die aan het werk is, de helende effecten en resultaten, en de stappen die mijn klanten zetten na hun sessies. 

Als coach combineer ik breathwork met praktische tools en concrete acties, zodat je écht een transformatie kan maken. Dat is waarom Rebirthing zo kloppend is voor mij: het combineert de ademhaling met psychologie, mindset én het spirituele aspect.

Wat krijg ik ervoor?

What’s in it for you

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Dit programma is uitsluitend bedoeld voor mensen die meer zelfinzicht en zelfkennis willen vergaren aan de hand van de adem. Het is ontwikkeld om jou de kracht van jouw eigen ademhaling te laten ontdekken en ermee te verbinden. Dit programma is niet bedoeld en/of geschikt als professionele opleiding of cursus om zelf (rebirthing) breathwork professional te worden of om ademsessies van anderen te begeleiden.

In het programma leer je NIET om jezelf in een volledige energy cycle te brengen, zoals we dat doen in 1-op-1 breathwork sessies. Het is niet aan te raden om zonder begeleiding van een ervaren ademcoach, de oefeningen langer te doen dan in dit programma wordt aangeraden.

Heb je astma of andere problemen met je ademhaling? Neem dan eerst even contact met me op om de mogelijkheden voor deelname te bespreken.

Dit programma is gecreëerd vanuit mijn kennis over Rebirthing Breathwork; dat is één van de vele stromen/ademhalingstechnieken die er zijn. Andere modaliteiten of ademhalingstechnieken kunnen elementen benadrukken die verschillen van Rebirthing, of bepaalde elementen uit Rebirthing weglaten.

Reviews van deelnemers

Ervaringen

Verbinding, rust & acceptatie

Clara

“Ik was nieuwsgierig naar breathwork en besloot het programma Your Breath, Your Medicine te volgen om er meer over te weten te komen en te onderzoeken wat het me brengt. Mijn online breathwork sessie was intens en een uitspatting van liefde en licht. Ik ben best down to earth en had niet gedacht dat het zoveel teweeg zou brengen. Ik voelde me enorm verbonden met mezelf, kon mezelf veel ruimte geven om los te laten en ik voel me nu veel lichter. De sessie heeft inzicht gegeven in emoties en het heeft me geholpen om het idee van “alles moeten dragen” los te laten, ik voelde veel zelfliefde en licht en ruimte in mezelf. Ik voel me gedragen en geïnspireerd. Ik voel me meer verbonden met mezelf en ervaar veel rust en acceptatie. Dorien legt goed uit wat je kunt verwachten en leidt je heel rustig door het proces heen. Ze heeft een fijne stem en geeft je echt het gevoel dat alles er mag zijn. Dat maakte het voor mij makkelijk om me helemaal over te geven aan het proces. Dankjewel lieve Dorien!”

Heel interessant!

Laura

Ik heb nu de eerste 2 modules doorlopen en wil binnenkort beginnen met het 3de en kijk al uit naar de ademoefeningen en meditatie. Ik vindt het heel interessant om meer over de adem te leren en denk dat het zo cool is, wat je daaarme alles naar boven kan halen en ontdekken. Heel erg bedankt!”

Genieten

Maartje 

Ik geniet van je programma Dorien! 🤗 Je legt alles heel rustig en duidelijk uit! Ben nu bij module 4; my favorite so far! Heel interessant wat je ademhaling zegt over mogelijke patronen die je terugziet in je leven! Ik kijk uit naar de 15 biggies en module 5 & 6!! Keep you posted!”

Insightful & powerful

Marysaa

“I started with modules 1 and 2. Next task is to go through the 5 exercises you shared. I really like the course! It’s so helpful and I love your natural delivery. Also the way it’s structured is really user-friendly. So I’m becoming aware of my own breath more and it’s very insightful and powerful. Looking forward to integrating it more into my life…”

Met waardevolle live-sessies

Ria

“Ik heb het online programma YBYM aangeschaft. Een aanrader als je wat meer over de achtergrond van breathwork wilt weten, en er zitten ook heel fijne meditaties in. Ook de community, waarin Dorien regelmatig een live-sessie doet, is waardevol, met uitleg en nieuwe meditaties.”

Meteen resultaat

Sascha

“Wat heb je het prachtig in elkaar gezet. Enorm overzichtelijk en duidelijk. Het is heel fijn om tekst af te wisselen met video. Fijn om naar jou te luisteren. Momenteel ben ik bij Module 4 en ik ben enorm onder de indruk van onze ademhaling en alles wat jij ons leert eromheen. De oefeningen in Module 3 zijn erg prettig en geven meteen resultaat. Wat bij mij zorgt voor meer rust en verbondenheid met de wereld en mijzelf. Ik zie mij steeds meer als een energie in een groter energieveld.”

Op reis met de ademhaling

Karin 

“YBYM is een uitnodiging om op reis te gaan met datgene wat het meest vanzelfsprekende èn het meest magische is, waar jij iedere dag, ieder moment de beschikking over hebt: jouw ademhaling. In een aantal heldere modules zet Dorien op een heel fijne manier uiteen wat de ademhaling voor jou kan betekenen op ieder terrein: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel: je ademhaling als ultieme portal naar binnen! YBYM is dè uitgelezen kans om je daar bewust van te worden en in te verdiepen met praktische tools & oefeningen!”

Smaakt naar meer!

Jennifer

Ik ben deze week begonnen en love de hele leer omgeving! Wat ziet het er mooi uit. Ik heb module 1 en 2 nu doorlopen en onwijs benieuwd naar de oefeningen en meditaties. Ook wat het me gaat brengen. En ontzettend benieuwd naar de sessie en de coaching. Excited!!”

Tot nu toe geweldig

Clara

“Ik heb de eerste 3 modules doorlopen en vind het tot nu toe geweldig! Ik vind het fijn naar je te luisteren, de informatie is goed verdeeld over video en tekst en ik vind de ademoefeningen heel fijn. Ik ben blij!”

Inzicht in patronen

Anne 

Oohh Dorien, ik ben je programma aan het ‘verslinden‘ ben bezig aan module 4. De ademoefeningen zorgen iig nu al voor een paar nachten ontspannen slaap. Afgelopen weekend vertelde een vriend mij dat mijn gezicht zachter stond en ik zo relaxed overkwam (niet gelijk elke dag natuurlijk, maar hè.. stapjes!) En vanuit de eerste opdracht in module 4 een inzicht in patronen waarvan ik nu denk dat ik dat nou niet eerder gezien heb 😉. Thanks, voor je nu al waardevolle programma.”

Dankbaar; ik voel steeds meer!

Anique

“Ik wilde je graag een mailtje sturen om je te bedanken voor je prachtige cursus. Ik heb ‘m eind vorig jaar aangeschaft en ben er dankbaar voor dat ik zowel jou als de cursus ben tegengekomen. Zelf heb ik er een handje van (vriendelijk bedoeld naar mezelf) om hard te rennen en heb ik geleerd om vooral niet te voelen en mezelf te beschermen. Met jouw cursus werd het nog helderder wat het belang is van het herkennen van zowel positieve als negatieve emoties. Ze zeggen zoveel. Mijn business coach liet me al in zien dat ik vaak stopte met ademhalen op spannende momenten en door jouw cursus ben ik beter gaan begrijpen waarom. Yoga en meditatie deed ik al, maar ook daar nam mijn hoofd het eerder vaak over in mn lijf. Mede door jouw cursus heb ik de afgelopen weken weer veel tranen gelaten en erkend hoeveel verdriet ik verstopt had. Nu durf ik er steeds meer bij te komen, erover te praten etc. Dit voelt echt als weer een ‘overwinning’ in mijn eigen zoektocht.”

Kan veel meer uit mezelf halen

Emma

“Ademen is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Ik weet dat ik nog zo veel meer uit mezelf kan halen door op de juiste manier te ademen. Dus heel blij dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan! Het YBYM programma is een fantastische leerschool waarin je alles leert over optimaal ademen. Helemaal tot in de puntjes verzorgd, met de deskundige en liefdevolle begeleiding van Dorien! Ze heeft haar ziel in dit programma gestopt. En dat is in alles te merken. ❤️”

frequently asked questions

Antwoord op je vragen

Is dit iets voor mij?

Triggert breathwork je? Merk je dat je nieuwsgierig bent? Dat is waarschijnlijk je call.

Je doet al veel op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit is je niet onbekend. Je houdt van uitproberen, maar je vind het vooral tof om dingen te proberen die je helpen om de big leap te maken en je naar een volgend level brengen.

Misschien zijn er bepaalde patronen die ervoor zorgen dat je niet verder komt in je business of in je leven; gedachten waar je tegenaan loopt of iets wat je belemmert, maar je kunt er niet helemaal je vinger opleggen wat het is. Daar kan breathwork je bij helpen.

Hoe lang heb ik toegang en wat gebeurt er daarna?

Je hebt na aanschaf unlimited access tot de membersomgeving met daarin de modules van Your Breath, Your Medicine.

Hoe veel tijd kost dit programma?

Dat hangt er vanaf hoe veel tijd je er aan wilt besteden. Ademwerk en adem-oefeningen kun je dagelijks toepassen in minder dan 10 minuten. Je kunt dit programma in één keer doornemen en er af en toe weer bijpakken, of je kunt besluiten om iedere week één module te openen. Volg jouw intuïtie en gevoel! 

Het programma bestaat uit super korte video’s, bondige teksten en kleine oefeningen.

Ik heb geen ervaring met breathwork, kan ik meedoen?

Ja zeker! In dit programma leer ik je de basis en korte oefeningen die je thuis, zelf kunt toepassen. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Als je vragen hebt kun je me altijd contacten!

Ik heb al een keer een breathwork sessie ervaren, is dit dan iets voor mij?

Dit programma is iets voor jou als je méér wilt weten over en meer wilt leren van je adem. De ademhaling is slechts 1 van de 3 peilers binnen Rebirthing Breathwork. Dit programma biedt je ook zelfinzicht en zelfkennis op het gebied van spirituele psychologie, je mindset, en spirituele purificatie. Het gaat nóg verder dan alleen de ademhaling.

Kan ik meedoen als ik astma of ademhalingsproblemen heb?

Je kunt zeker meedoen, maar het is belangrijk dat we extra alert zijn met de ademhalingsoefeningen. Neem vooraf even contact me me op via ybym@dorienblaauw.com om jouw situatie te bespreken.

Kan ik in termijnen betalen?

Uiteraard. Stuur me gerust een e-mail via ybym@dorienblaauw.com en dan bespreken we de mogelijkheden.

Meer vragen?

Staat je vraag er niet bij? Stuur me eventjes een e-mail via ybym@dorienblaauw.com met je vraag.

Ik zet je vraag bij de FAQ en ik geef je een reactie op je e-mail.

Je krijgt nu bijna 50% korting op de 7 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €17,- in plaats van €33,-
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!