Selecteer een pagina

Al lange tijd ben ik erg geïnteresseerd in en bezig met persoonlijke ontwikkeling en de laatste jaren ook steeds meer met spirituele ontwikkeling. Maar van Rebirthing Breathwork had ik nog niet gehoord, tot Dorien haar journey maakte. Ik zag en las alle positieve uitwerkingen die het kan hebben, dus ik heb mij meteen aangemeld voor een full journey. Waar ik graag aan wil(de) werken: het vinden van meer vrijheid in mijn expressie (in allerlei vormen: fysiek, verbaal, creatief), makkelijker contact kunnen maken en vertrouwen op mijzelf.De sessies zelf ervaar ik steeds anders. Vaak zijn er fysieke sensaties, de ene keer intenser dan de andere, er zijn emoties, gedachten, beelden, inzichten. Maar de sessie eindigt voor mij wel altijd hetzelfde: in een heel ontspannen, zen gevoel:) Dorien is (zowel off- als online) opmerkzaam, kalm, wijs en geeft je alle ruimte om door het proces te gaan, wat voor een fijne begeleiding zorgt.Na 5 van de 10 sessies merk ik dat ik veel heb aan de inzichten die ik opdoe en met Dorien bespreek na de sessies, ik ervaar meer rust in mijn dagelijks leven, meer compassie naar mijzelf toe, en al stappen naar meer vrije expressie!