Selecteer een pagina

hier zie, hoor of lees je over mij & mijn werk

Media & Partners

Artikel: wat is rebirthing breathwork?

Ik werd geïnterviewd door The Breathwork Movement over rebirthing breathwork en wat deze vorm van ademwerk precies anders maakt dan alle andere vormen. Hoe ziet een sessie eruit? Wat gebeurt er? Wat kan rebirthing breathwork doen voor jou in jouw leven?

Lees het artikel hier >>>

Aflevering 6: De transformerende kracht van de ademhaling

In deze podcast word ik geïnterviewd door Sharona Bolander over mijn werk als Rebirthing Breathwork Facilitator en het ondernemerschap. We praten over de kracht van de ademhalingen hoe haar leven is veranderd dankzij breathwork.

Beluister podcast via Spotify >>>

Blog: jouw ademhaling als je medicijn voor Feminien.com

Ik schrijf regelmatig informatieve blogs voor Feminien. In dit artikel lees je op welke manier jouw ademhaling jouw eigen medicijn is!

Lees meer >>>

Podcast interview: ruimte creëren voor je nieuwe verhaal

Ik werd geïnterviewd door Daan van Vuur & IJs over de ontwikkelingen die ik in mijn leven heeft doorgemaakt en op de helende kracht van Rebirthing. Het ademen, de spirituele psychologie en de spirituele purificatie. Over ruimte kunt creëren voor nieuwe waarheden. Over het belang van verbinden met de natuur. Hoe de adem onze natuurlijke kracht is. Een diepgaand en verbindend gesprek.

Beluister de podcast >>>

Interview: “Ademhalen gaat over ruimte innemen”

…tijdens haar eerste breathwork sessie krijgt ze een boodschap van haar hogere zelf dat dit haar levenswerk is. Ze besluit het roer radicaal om te gooien en neemt afscheid van haar ondernemingen om opnieuw te beginnen als Rebirthing Breathwork facilitator. “In breathwork komt alles samen waar ik altijd al in geloofde.”

Lees het volledige interview >>>

Ademcoach Studio B

Ik ben één van de breathwork coaches bij Studio B. Met Studio B brengen we verschillende disciplines samen, zoals onder andere yoga (yin, nidra en transformatieve), coaching, voeding en breathwork. Een holistische aanpak naar je mooiste leven.

Naar de website >>>

Podcast interview: hoe ademwerk ervoor kan zorgen dat je zakelijk gaat groeien

“In de zeventiende aflevering van Mindful & Miljonair de Podcast gaat Steffy in gesprek met breathwork facilitator Dorien Blaauw, die na een broodnodige adempauze een goedlopend bedrijf opgaf om haar levensmissie te gaan volgen.”

Beluister de podcast >>>

Cursus voor The Growth Circle

Ik ben één van de coaches bij The Growth Circle. Je vindt daar een mini cursus over de kracht van de ademhaling, verzorgd door… me!

Naar de website >>>

Blog: Ademrituelen van The Breathwork Movement

The Breathwork Movement interviewde mij over hoe breathwork op mijn pad kwam en wat mijn eigen ademrituelen zijn. In dit artikel geef ik ook tips voor als je wilt starten met ademwerk.

Lees artikel >>>

Aflevering 190: Leven en ondernemen vanuit hart & ziel

In deze podcast word ik geïnterviewd door Artjanna Harkoe over mijn ondernemersreis, hoe Rebirthing Breathwork op mijn pad kwam, en welke stappen jij ook kunt zetten om te leven en ondernemen vanuit hart & ziel.

Beluister aflevering via Spotify >>>