fbpx
Selecteer een pagina

hier zie, hoor of lees je over mij & mijn werk

Media & Partners

Aflevering 6: De transformerende kracht van de ademhaling

In deze podcast word ik geïnterviewd door Sharona Bolander over mijn werk als Rebirthing Breathwork Facilitator en het ondernemerschap. We praten over de kracht van de ademhalingen hoe haar leven is veranderd dankzij breathwork.

Beluister podcast via Spotify >>>

Blog: jouw ademhaling als je medicijn voor Feminien.com

Ik schrijf regelmatig informatieve blogs voor Feminien. In dit artikel lees je op welke manier jouw ademhaling jouw eigen medicijn is!

Lees meer >>>

Cursus voor The Growth Circle

Ik ben één van de coaches bij The Growth Circle. Je vindt daar een mini cursus over de kracht van de ademhaling, verzorgd door… me!

Naar de website >>>

Interview: “Ademhalen gaat over ruimte innemen” 

…tijdens haar eerste breathwork sessie krijgt ze een boodschap van haar hogere zelf dat dit haar levenswerk is. Ze besluit het roer radicaal om te gooien en neemt afscheid van haar ondernemingen om opnieuw te beginnen als Rebirthing Breathwork facilitator. “In breathwork komt alles samen waar ik altijd al in geloofde.”

Lees het volledige interview >>>

Ademcoach Studio B

Ik ben één van de breathwork coaches bij Studio B. Met Studio B brengen we verschillende disciplines samen, zoals onder andere yoga (yin, nidra en transformatieve), coaching, voeding en breathwork. Een holistische aanpak naar je mooiste leven.

Naar de website >>>

Blog: Ademrituelen van The Breathwork Movement

The Breathwork Movement interviewde mij over hoe breathwork op mijn pad kwam en wat mijn eigen ademrituelen zijn. In dit artikel geef ik ook tips voor als je wilt starten met ademwerk.

Lees artikel >>>

Aflevering 190: Leven en ondernemen vanuit hart & ziel

In deze podcast word ik geïnterviewd door Artjanna Harkoe over mijn ondernemersreis, hoe Rebirthing Breathwork op mijn pad kwam, en welke stappen jij ook kunt zetten om te leven en ondernemen vanuit hart & ziel.

Beluister aflevering via Spotify >>>

Je krijgt nu 50% korting op de 5 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €11,- in plaats van €22,- (excl. btw) met de kortingscode 'breathewithme'
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!