Selecteer een pagina

“Al een hele tijd voelde ik me aangetrokken tot breathwork. Op een bepaald moment voelde ik dat ik – qua zelfontwikkeling – weer een stapje dieper mocht gaan. Daar begon mijn Full Journey. In het begin was ik best gespannen voor eventuele heftige sessies, maar al na de eerste sessie leerde ik: ‘Je adem geeft wat je aankunt’. Voor mij werkte dat heel geruststellend, daarbij voelde ik me super veilig met Dorien naast me. Iedere sessie was anders. Ik voelde me elke keer enorm verlicht, energiek en alsof ik van alles losgelaten had. Elke keer kreeg ik nieuwe inzichten over mijn leven, herkende ik patronen of voelde ik me ‘alleen maar’ opgelucht. Magisch!
Mijn grootste wens was meer vertrouwen krijgen in mijn lijf (na ziekte) en meer te durven leven in de ‘flow’ van het leven. Na 10 sessies kan ik zeggen: WAUW! Gelukt! Bizar, maar waar. Ik ben echt geshift van controle naar nieuwsgierigheid en heb zóveel losgelaten wat (onbewust) als last op mijn schouders lag. Voor mijn gevoel ben ik een compleet ander mens, iets wat ik na 8 sessies nog niet eens inzag. Met zoveel kleine en onbewuste stapjes kun je dus écht gigantische stappen maken. Ik sta door breathwork en Dorien zóveel relaxter in het leven, voel me niet zo gespannen meer voor het onbekende én denk zo anders over mijn lichaam en gezondheid. Het is lastig te omschrijven in woorden, maar ik kan je zeggen: levensveranderd! Door Dorien’s begeleiding durfde ik ook veel meer de controle los te laten. Ik voelde me enorm veilig en ze weet precies wanneer ze wat moet doen of zeggen. Ook de begeleiding tussen de sessies door was voor mij heel waardevol. Alsof je er een beschermengeltje bij hebt.️”

Je krijgt nu bijna 50% korting op de 7 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €17,- in plaats van €33,- (excl. btw)
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!