Selecteer een pagina

Ik kreeg al langere tijd niet zo veel energie meer van mijn eigen bedrijf, maar vond het lastig om alles wat ik had opgebouwd in 10 jaar zomaar los te laten. Ik had veel ideeën maar kon geen keuze maken waar ik echt mee verder wilde. En als ik wel ergens aan begon, dan strandde ik. Kortom voor mijn gevoel deed ik iedere keer 1 stap vooruit en ging er 2 terug. Ik was al langere tijd op zoek naar een coach die me kon helpen om echt stappen te gaan zetten. Tijdens mijn eerste contact met Dorien was er direct een klik en zag en voelde ik dat Dorien begreep waar ik mee bezig was en waar ik naar toe wilde. Ik heb heel intuïtief voor Dorien gekozen, ik wist dat zij diegene was die ik op dat moment nodig had.

Wat een reis was het en wat een ontdekkingen heb ik gedaan! Ik heb in mijn leven al heel wat afgereisd, maar dit was met recht een (blueprint) discovery journey. Ik heb van tevoren me niet gerealiseerd dat ik heel veel bergen over moest om bij mijn nieuwe bestemming te komen. Voor mijn gevoel stond ik soms aan de rand van de afgrond en wilde ik niet verder. Dorien heeft me soms echt een duwtje in de rug gegeven om door te gaan. Als ik vastliep, dan wist ze het op een creatieve manier te helpen. Haar enthousiasme gaf mij vertrouwen. Het was een pittige reis, maar ik ben dankbaar dat Dorien me iedere keer weer de juiste kant op wist te krijgen.

De journey heeft me opgeleverd dat er deuren definitief zijn dichtgetrokken, hoe moeilijk dat ook was. Ik zat zo vast in wat ik al zo lang deed. Dorien heeft me laten zien dat het buitenkoken, wat ooit begon als een klein onderdeel van mijn bedrijf. In de loop van de jaren was uitgegroeid tot het grootste onderdeel. Terwijl ik nog zoveel meer wilde dan dat. Ik voelde al heel lang, dat dit het niet was en dat ik meer mensen wilde inspireren om groene en duurzame stappen te gaan zetten. Het fijnere van dit diepgaande traject is dat je ook echt samen stappen kan zetten. Dorien heeft in de laatste meeting me nog goed op weg geholpen om vorm te geven aan mijn nieuwe bedrijf: StapelGroen. Met ook echt praktische tips en ideeën, waar ik meteen mee aan de slag kon. Kortom ik heb een enorme transformatie gemaakt, dankzij Dorien.

Dorien is niet alleen goed in het begeleiden van dit transformatieproces, zonder te zweverig te worden, maar ze is ook heel praktisch, soms heel resoluut, maar altijd meevoelend en ook goed in staat om de te maken keuzes bij mij neer te leggen. En dat had ik echt nodig. Ik wist het allemaal wel, maar kon het niet alleen. Bedankt!