transforming stories

Ready to shift?

Als je dingen écht wilt transformeren. Terug naar de essentie en vanuit daar weer vooruit. Ik help je in je transformatie…

…van vooral gedreven worden door this hard-working male energy within you, naar je laten leiden door je zachte, vrouwelijke energie.

…van hoofd & bedenken, controle, pushen, streven, hard werken, moeten, naar hart & ziel, voelen, loslaten, overgeven, vertrouwen en je laten verrassen door de hogere kracht waarmee we allemaal verbonden zijn, die altijd een beter plan voor ons heeft en waar je altijd een beroep op kunt doen.

…van richten naar buiten, pleasen en voldoen aan verachtingen van anderen, naar je eigen intuïtie volgen, naar binnen durven keren, en doen wat je diep van binnen echt verlangt. Ook (juist) als dat spannend en eng is.

En – natuurlijk – in het maken van dappere keuzes. In het volgen van je hart. Wanneer je in het licht gaat staan en jouw volledige potentieel gaat benutten. Op die manier hoop ik dat nog meer mensen geïnspireerd raken om hetzelfde te doen. Zodat we met z’n allen het licht kunnen verspreiden.

aanbod

Join the Journeys

Personal Blueprint Discovery Journey

Voor als je terug wilt naar jouw essentie, ont-dekken. En (opnieuw) de verbinding wilt maken met wie jij bent, jouw potentieel en wat je wilt. Om van daaruit weer krachtige moves te maken.

 • uitgebreide intake
 • minimaal drie intensieve coachingsessies van elk 3 uur (offline)*
 • een online omgeving waar we jouw blueprint concreet maken
 • whatsapp coaching via voice berichtjes gedurende het traject
 • 1 breathwork sessie

vanaf €1850,- ex. btw**

Business Blueprint Discovery & Creation Journey

Voor als je (weer) bezield wilt ondernemen en jouw grootsheid, potentieel en licht wilt delen met de wereld. Terug naar de kern van jouw business en van daaruit creëren we helderheid en richting om nog meer impact te maken.

 • uitgebreide intake
 • minimaal drie intensieve coachingsessies van 3 uur (offline)*
 • een online omgeving waar we jouw blueprint concreet maken
 • whatsapp coaching via voice berichtjes gedurende het traject
 • tussentijdse check-in & implementatie calls (online)
 • 1 breathwork sessie
 • optionele uitbreiding: creation journey, waarbij ik samen met je kijk naar je uitingen (o.a. website) en je hierin help en begeleid

vanaf €2250,- ex. btw**

*Al mijn trajecten zijn op maat. Ik geloof niet in vooraf bepaalde trajecten, vormen, of oefeningen. Jij bent uniek, jouw pad is uniek, dus jij verdient coaching en begeleiding dat toegespitst is op jou en waarbij jij de volledige aandacht krijgt. De invulling van het traject is afhankelijk van onze intake.

**Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Ben je geen ondernemer? Neem even contact met me op.

wat kun je van mij verwachten?

Dit krijg je

Ik moedig je aan, activeer je, stimuleer je, neem je mee in mijn snelle energie en enthousiasme, en help je in het vergroten van je (zelf)vertrouwen zodat je in flow en verbinding verder kunt met datgene wat je hier te doen hebt!

Als wij samenwerken ervaar je dat ik volledig intune op jou en jouw energie. Dat ik je alles geef waarvan ik geloof dat het waardevol en nuttig voor je is. Dat ik alles wat ik zie, ervaar, voel en doorkrijg ook eerlijk aan je terugkoppel. Dat ik je liefdevol confronteer en spiegel, zodat er echt iets kan shiften. Dat we teruggaan naar de kern en vervolgens de rest van je leven en/of business van daaruit weer in lijn brengen. Dat je mee kunt varen op mijn snelheid en daadkracht in het ondernemen van actie vanuit alignment, en dat dit je daadwerkelijk verder helpt. Dat ik belangeloos met je meedenk. Dat ik er voor je ben, ook als ik niet mét je ben. Ik maak het licht en helder voor je zodat jij ook weer helder kunt zien en weten.

samen shiften?

Laten we kennismaken

reviews

Mooie woorden van klanten

Meer vertrouwen in mezelf én mijn adem

“Eerder heb ik een coachingstraject gevolgd bij Dorien en toen ik zag dat ze wilde gaan beginnen met de breathwork journeys, zei mijn gevoel meteen dat ik hier aan mee moest doen. Ik heb vanaf mijn geboorte al astma en voel vooral geen connectie met mijn ademhaling. Ik ademde ook vaak verkeerd. Ik heb er voor gekozen om de full journey te volgen en dit bleek ook de beste weg voor mij te zijn. Tijdens de sessies vond ik mijn rust, kon ik terug gaan naar mijn adem en er een connectie mee opbouwen. Ik merkte dat ik meer in control wil zijn dan dat ik voor de start ooit had bedacht, ik kon mezelf moeilijk overgeven, en wilde dingen op mijn eigen manier doen. Want dat deed ik tenslotte al heel mijn leven. Dorien hielp me hier op een hele rustige en liefdevolle manier doorheen. Haar aanwezigheid voelt heel warm, ook al was ze soms compleet stil, ze gaf me constant een veilig gevoel. Het stuk coaching na de sessies was voor mij ook heel waardevol omdat ik op deze momenten samen met Dorien kon reflecteren. Ze leerde me waar bepaalde angsten, blokkades of patronen vandaan kunnen komen en hoe ik dit na de sessies nog verder aan kon pakken. De sessies hebben er voor gezorgd dat ik meer tot mezelf ben gekomen; dat ik meer vertrouwen en zelfvertrouwen heb. Ik houd meer van mezelf én van mijn adem, dan ooit tevoren! Mijn adem voelt vrij, ik weet hoe ik hem moet gebruiken en ik kan er altijd op terug vallen. Door het vertrouwen in mijzelf en mijn adem heb ik tot nu toe geen last meer gehad van mijn astma. Waar ik voorheen nog wel eens terughoudend was in zeggen wat ik wilde of vond, kies is nu steeds vaker voor mezelf en laat ik iedereen mijn mening duidelijk horen. Het was een enorm mooie reis, die zeker niet altijd even makkelijk verliep, maar waarin ik wel veel onbewuste blokkades heb kunnen oplossen en ik elke dag veel positiever en met meer levenslust wakker word.”

Ik leerde mijn intuïtie volgen

“Je leert tijdens de coaching met Dorien om naar je intuïtie en je gevoel te luisteren, je hart te laten spreken, je ego aan de kant te zetten en volledig op je eigen kracht te vertrouwen. Wanneer nodig, houdt Dorien je een spiegel voor, zodat je echt op jezelf reflecteert. Haar kalme, maar ook sprankelende persoonlijkheid is een gouden combinatie. Je voelt je direct thuis bij haar. Dorien is als een grote zus of beste vriendin waar je alles tegen kunt zeggen, die oprecht luistert naar je verhaal, niet oordeelt, jou je eigen keuzes laat maken, maar ook niet bang is om duidelijk, eerlijk en kritisch tegen je te zijn, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden. Ik sta hierdoor sterker in mijn schoenen in alle opzichten, ik heb van haar geleerd om mijzelf op nummer 1 te zetten, op mezelf te vertrouwen en echt naar mezelf te luisteren. Ik weet nu waar mijn passies liggen, en wat ik hier allemaal wel niet mee kan doen. Met Dorien als coach ga je écht de stappen zetten in de richting die jij uit wilt!”

Duwtje in je rug

“Dorien is echt een unieke coach. Ze confronteert je met gewoontes, aannames en overtuigingen op een manier waar je je prettig bij voelt en iets mee kan. Ze helpt te kijken naar wat echt belangrijk voor je is en heeft een integrale aanpak (relatie, gezondheid, werk, vrienden, etc. komen aan bod). Ze laat je zelf nadenken om tot concrete acties te komen, waarbij zij het laatste duwtje in de rug geeft. Ze durft door te vragen, op je gevoel in te gaan en geeft praktische tips die echt bij je passen. Eerlijk, warm, open en kritisch: dé ingrediënten voor een fijne coach!”

Info

Dorien Blaauw
KVK: 67984789
Utrecht centrum

Connect

E-mail: hi[at]dorienblaauw.com
Of plan een vrijblijvende intake

Subscribe

Je krijgt nu bijna 50% korting op de 7 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €17,- in plaats van €33,-
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!