fbpx
Selecteer een pagina

“Ik had Dorien al vaker op Instagram voorbij zien komen en het kriebelde onwijs om ook een ademwerk sessie te ervaren. Ik had tenslotte al zoveel positieve ervaringen voorbij horen komen. Dus ik besloot mijn eerste sessie te boeken. Het was intens, heftig, maar op een goede manier. Ik weet nog dat ik dacht: ja hallo, als ik dit iedere keer heb? Ik moest er namelijk écht van bijkomen. Maar besloot met volle angst vooruit te gaan. Ik moest de eerste sessies door de weerstand heen, maar dat ging steeds beter, waardoor ik met iedere sessie het fijner en fijner kon ervaren. Met als eindresultaat dat ik me vooral heel chill voelde en 1 met alles wat ik in me heb.

Achteraf zie ik ook dat ik er doorheen moest, door die weerstand en dat dat me zoveel heeft gebracht. De 10 sessies met Dorien hebben ervoor gezorgd dat ik nog beter bij mijn gevoel kan komen, nog beter naar mijn lichaam kan luisteren en bovenal ook weet: ik ben sterker dan ik denk.

De begeleiding van Dorien was fantastisch. Dorien is een prachtig warm mens en dat voel je direct al bij de eerste sessie. Ze laat je direct op je gemak voelen en ik heb me altijd veilig gevoeld tijdens haar sessies. Ook op momenten dat de sessies zwaarder waren, waren de woorden en energie van Dorien ontzettend fijn. Dorien ziet haarfijn wat je op dat moment nodig hebt. Of het even een streel over je arm is, of bepaalde woorden. Echt super knap hoe ze dat doet. Ik sta nog steeds versteld van hoe ze dat allemaal kan zien aan je ademhaling.

De volle reis is het helemaal waard. Investeren in je eigen ontwikkeling is het meest waardevolle wat je jezelf kunt geven. En ja, soms is het pittig, maar je komt er hoe dan ook sterker, fijner en een ervaring rijker uit. En als je dat bij iemand wil ervaren, dan is het Dorien wel ❤️”

Je krijgt nu 50% korting op de 5 ademoefeningen voor thuis. Je betaalt tijdelijk €11,- in plaats van €22,- (excl. btw) met de kortingscode 'breathewithme'
JA, IK WIL DE KRACHT VAN DE ADEMHALING VERDER ONTDEKKEN!